Online 2de handswinkels

 

Bijna Iedereen heeft het wel eens gedaan. Online shoppen het is echt een trend. Het word steeds eenvoudiger en het is voor elke generatie zo te doen. Behalve de traditionele kringloopwinkels en vlooienmarkten kun je tegenwoordig veel meer online tweede hands dingen kopen.

 

Kringloop winkel App

Stel je bent in de stad en je hebt zin om een nieuwe kringloopwinkel te ontdekken? Download dan de Kringloop App. Dankzij deze handige en overzichtelijke applicatie op je telefoon kan je op ieder gewenst moment informatie krijgen over alle kringloopwinkels door heel Nederland. Denk aan contactgegevens en openingstijden, maar ook waardevolle reviews van andere gebruikers. Daarnaast kan je je favoriete kringloopwinkels opslaan en door je live locatie aan te zetten, laat de app automatisch zien welke kringloopwinkels bij jou in de buurt te vinden zijn.

Marktplaats / 2dehands

Marktplaats was een de eerste plekken op het internet voor tweedehands koopjes. Met de dagelijks 2 miljoen gebruikers blijft het nog altijd een geliefd platform om spullen te kopen en verkopen. Je vindt hier dan ook daadwerkelijk alles. Van bankstellen tot auto’s, van rolgordijnen tot complete keukens. Op Marktplaats zitten wel veel kenners die weten wat ze voor trends kunnen vragen. Daarom is het de truc om in het zoekveld zo simpel mogelijk te zijn. 

 

Vinted

Vinted is een overzichtelijke online marktplaats en community voor zowel jong als oud. Op de app verkoop, koop en / of ruil je kleren. Zonder al teveel administratie kosten te betalen. Vinted is een tijdje geleden gefungeerd met United Wardrobe, waardoor dit momenteel dé app in Nederland en België is om kleding en andere spullen te kopen en verkopen. De app is ook populair in landen als Frankrijk en Spanje, waardoor je een groot publiek bereikt wanneer je spullen gaat verkopen.